Gå videre til hovedindholdet

Vælg den rette supportplan til dine behov

Med adgang til forskellige supportmuligheder for Microsoft Dynamics 365 kan du finde en plan, der passer til dine forretningsbehov. Microsoft Dynamics 365-supportplaner kan købes via mange volumenlicens-programmer eller direkte fra Microsoft.

Abonnementsupport

Mindre end én times svartid på dine vigtigste sager, tilgængelig døgnet rundt med ubegrænset adgang til tekniske ressourcer.

Inkluderet i Dynamics 365-abonnementet

LÆS MERE

Professionel direkte support

Optimer implementeringen med Dynamics 365-eksperter, der leverer en til en-vejledning og teknisk support døgnet rundt.

56,60 kr.

Pr. bruger/måned (minimum $180/måned)*

Unified Support

Omfattende understøttelse af hele virksomheden, der dækker alle dine Microsoft-teknologier.

Kontakt din repræsentant for at få prisoplysninger

*Gælder for alle Dynamics 365-programmerne, Customer Engagement-plan eller Unified Operations -plan. Se Dynamics 365 Plan-prissætning i udvidet og professionel direkte support kontakt os for at få flere oplysninger.

SAMMENLIGN SUPPORTPLANER

Kontakt Dynamics 365-support

LÆS MERE