Vælg den rette supportplan til dine behov

Med adgang til forskellige supportmuligheder for Microsoft Dynamics 365, kan du finde en plan, der passer til dine forretningsbehov. Microsoft Dynamics 365-supportplaner kan købes via mange volumenlicens-programmer eller direkte fra Microsoft.

Abonnementsupport

Teknisk support næste arbejdsdag, ubegrænset adgang til tekniske ressourcer

Inkluderet i Dynamics 365-abonnement og -prøveversioner

FÅ MERE AT VIDE

Udvidet Support

Garanteret hurtigere svartider for tekniske supporthændelser

31,50 kr.

Pr. bruger/måned*

Professionel direkte support

Skab implementering ved at få rådgivning og teknisk support hver dag, hele dagen fra Dynamics 365-eksperter

56,60 kr.

Pr. bruger/måned (minimum $180/måned)*

Enterprise-løsninger – Premier-support

Brugerdefineret supportmulighed, som strategisk justeres i forhold til dit it-landskab med adgang til en dedikeret teknisk kontoadministrator

Kontakt din repræsentant for at få prisoplysninger

*Gælder for alle Dynamics 365-programmerne, Customer Engagement Plan eller Unified Operations Plan. Se Dynamics 365 Plan-prissætning i udvidet og professionel direkte support kontakt os for at få flere oplysninger.

SAMMENLIGN SUPPORTPLANER

Kontakt Dynamics 365-support

FÅ MERE AT VIDE