Pređite na glavni sadržaj

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Sveobuhvatno ERP rešenje za upravljanje poslovanjem koje vam pomaže da povežete finansije, prodaju, usluge i operacije da biste pojednostavili poslovne procese, poboljšali interakcije sa klijentima i donosili bolje odluke.

Upravljajte finansijama

Donosite utemeljene odluke

Povezujte podatke iz računovodstva, prodaje, nabavke, zaliha i interakcije sa klijentima da biste ostvarili potpuni pogled na poslovanje. Skicirajte finansijske performanse u realnom vremenu pomoću ugrađenih Power BI kontrolnih tabli.

Ubrzajte finansijsko zatvaranje i izveštavanje

Pojednostavite potraživanja i dugovanja i automatski poravnajte naloge da biste zatvorili finansije i izveštavanje brzo i tačno, obezbeđujući usaglašenost.

Poboljšajte tačnost prognoza

Precizirajte finansijske prognoze modelirajući i analizirajući podatke u više dimenzija. Prilagodite izveštaje pomoću besprekorne Microsoft Excel integracije.


Automatizujte i obezbedite lanac snabdevanja

Optimizujte nivoe zaliha

Koristite ugrađeno obaveštavanje da biste predvideli kad i šta treba popuniti. Kupujte samo kad je potrebno sa dinamički ažuriranim nivoima zaliha.

Izbegnite izgubljenu prodaju i umanjite nestašice

Održavajte pravu količinu zaliha tako što ćete automatski proračunavati nivoe zaliha, vremena ciklusa i tačke promene redosleda. Predlažite zamene kada traženih stavki nema na zalihama.

Maksimalno uvećajte profitabilnost

Dobijajte preporuke o vremenu plaćanja prodavcima da biste koristili popuste u prodaji ili izbegli kazne zbog kašnjenja u plaćanju. Sprečite nepotrebne i prevarantske kupovine kroz tokove posla odobravanja.


Prodajte pametnije i poboljšate korisničku podršku

Pružite vrednost na svakom mestu susreta

Dajte prioritet potencijalnim prodajama na osnovu potencijala za prihod. Pratite sve interakcije sa klijentima i dobijajte uputstva o najboljoj prodaji skupih proizvoda, prodaji srodnih proizvoda i mogućnostima za obnavljanje kroz ciklus prodaje.

Uvećajte produktivnost prodaje

Ubrzajte proces od ponude do naplate. Delujte brzo u slučaju interesovanja za prodaju, upravljajte zahtevima za uslugama i obrađujte uplate – sve iz programa Outlook.

Pružanje izuzetne usluge

Ostvarite sveobuhvatni pregled servisnih zadataka, radnih opterećenja i veštine zaposlenih da efikasno dodeljuju resurse i ubrzaju rešavanje predmeta.


Zadržite projekte u okviru zadatog vremena i budžeta

Ostanite u okviru budžeta

Kreirajte, upravljajte i pratite projekte klijenata koristeći vremenske rasporede zajedno sa naprednim određivanjem cena poslova i mogućnostima izveštavanja. Uspostavite, menjajte i kontrolišite budžete da biste obezbedili profitabilnost projekata.

Planirajte sa preciznošću

Upravljajte nivoima resursa planirajući kapacitet i prodaju. Pratite fakturisanje kod klijenata u odnosu na planirane troškove na porudžbinama i ponudama.

Analizirajte performanse projekta

Donosite efikasne odluke pomoću uvida u realnom vremenu o statusu projekta, profitabilnosti i pokazateljima korišćenja resursa.


Optimizujte operacije

Upravljajte predviđanjem do ispunjenja

Koristite prognoze o prodaji i očekivanoj potrošnji zaliha da biste automatski generisali planove proizvodnje i kreirali porudžbenice.

Efikasno vodite skladište

Ostvarite celovit pogled na zalihe radi efikasnog ispunjenja porudžbina. Pratite svaku transakciju stavki i njihovo kretanje tako što ćete uspostaviti grupe na osnovu rasporeda u skladištu i dimenzija skladišnih jedinica.

Postignite optimalne izlazne nivoe

Izračunajte i optimizujte kapacitet i resurse proizvodnje da biste poboljšali proizvodne rasporede i izašli u susret zahtevima klijenata.


Zaštitite podatke i podržite usklađenost sa GDPR uredbom

Poštujte privatnost klijenata

Koristite ugrađene metodologije projektovane privatnosti i podrazumevane privatnosti da biste ostvarili usklađenost preduzeća sa Opštom uredbom o zaštiti podataka (GDPR). Dozvoljavajte i ograničavajte pristup ličnim podacima na više nivoa i omogućite dnevnike nadzora da biste obezbedili sigurnost i odgovornost.

Bezbedno rukujte podacima, skladištite ih i prenosite

Premeštajte i skladištite lične podatke slobodno na svojim sistemima štiteći ih od neovlašćenog pristupa pomoću automatskog šifrovanja u Microsoft centrima podataka.


Vodite svoje poslovanje na svakom mestu

Odaberite primenu u oblaku, lokalno ili hibridno

Business Central radi gde god vam je potreban, u oblaku ili lokalno, uz isto korisničko iskustvo bez obzira na vid primene.

Ponesite svoje poslovanje sa sobom

Verzija sistema Business Central za mobilne uređaje podržava korisnike u oblaku i lokalne korisnike konzistentnim, modernim iskustvom na Windows, Android ili IOS uređajima.

Isprobajte Dynamics 365 Business Central

Pronađite partnera