Pređite na glavni sadržaj

Istražite mogućnosti sistema Dynamics 365 Business Central

Upravljajte poslovanjem na svakom mestu

Odaberite u oblaku ili lokalno. Business Central radi tamo gde vam je to potrebno, nudeći isto korisničko iskustvo bez obzira na vid primene.

Nosite svoje poslovanje sa sobom. Mobilna verzija podržava korisnike lokalnog i rešenja u oblaku pomoću doslednog, intuitivnog iskustva na Windows, Android i IOS uređajima.

Uklonite jezičke barijere. Business Central podržava 25 jezika kako bi vam pomogao da povećate produktivnost.

Skladištite i prenosite podatke kroz sistem. Pomozite u zaštiti podataka od neovlašćenog pristupa pomoću automatskog šifrovanja u Microsoft centrima podataka


Upravljanje finansijama

Donosite informisane odluke koristeći povezane podatke iz izveštaja, grafikona, Microsoft Power BI kontrolnih tabli od finansija i računovodstva, do prodaje, kupovine i zaliha. dodatak za predviđanje kasne uplate vam pomaže da smanjite potraživanja.

Prikazujte grafikone i izveštaje u realnom vremenu kroz ugrađene izveštaje, Excel ili Power BI. Koristite neograničene dimenzije za vaše podatke kako biste identifikovale obrasce i tendencije.

Ubrzajte finansijsko zatvaranje i izveštavanje koristeći integrisana mogućnosti za potraživanja i dugovanja. Pojednostavite proces sa tokovima posla odobravanja i Microsoft Power Automate integracijom.

Praćenje finansijskog učinka pomoću prilagođene glavne knjige (G/L) i izveštavanja o rasporedima konta. Procenite trošak, prihod ili izveštavanje o dobiti u modulu „Obračun troškova“.


Optimizujte lanac snabdevanja

Predvidite najbolje vreme dopunjavanja zaliha koristeći ugrađeno obaveštavanje. Pomoću prognoza prodaje i očekivane potrošnje zaliha automatski kreirajte porudžbenice.

Preuzmite holistički prikaz zaliha i koristite isti način procene troškova ili druge metode za vaše stavke na zalihama. Slobodno premeštajte stavke između lokacija i kontrolišite količinu pri ruci koristeći ciklično brojanje.

Ostvarujte interakciju sa dobavljačima proaktivno i cenovno efikasno. Registrujte potencijalne dobavljače, šaljite upite i konvertujte najbolje ponude u porudžbine. Konfigurišite obavezne osobe koje vrše odobravanje kako biste osigurali usaglašenost sa internim i eksternim smernicama.

Koristite sistemski generisane predloge da biste dopunili zalihe na osnovu stvarne i predviđene potražnje i dostupnosti.


Ubrzanje procesa prodaje

Dajte prioritet potencijalnim klijentima na osnovu potencijala za ostvarivanje prihoda. Pratite interakcije sa klijentima i dobijajte uputstva o najboljoj prodaji skupih proizvoda, prodaji srodnih proizvoda i mogućnostima za obnavljanje kroz ciklus prodaje.

Optimizujte prihode i odgovorite na potrebe klijenata, sa fleksibilnim formiranjem cenama i strukturama popusta za pojedinačne klijente i grupe klijenata.

Imajte ispred sebe pregled sporazuma sa ulaznim porudžbinama i okvirnim procesima ulaznih porudžbina. Brzo dajte klijentima detalje o cenama, popustima, datumima dostave, dostupnosti proizvoda i statusu ispunjenja.

Odgovorite na povraćaje klijenta sa upravljanjem povraćaja za ulazne porudžbine, uključujući knjižna odobrenja, popravke ili zamene.


Isporučujte projekte na vreme i u okviru budžeta

Kreirajte i pratite projekte klijenata i upravljajte njima koristeći vremenske rasporede i napredno određivanje cena poslova i mogućnostima izveštavanja. Uspostavite i izmenite budžete da biste obezbedili profitabilnost projekata.

Upravljajte nivoima resursa planiranjem kapaciteta i prodaje. Pratite fakturisanje klijenata u odnosu na planirane ili stvarne troškove za porudžbine i ponude.

Donosite efikasne odluke koristeći uvide u realnom vremenu o statusu projekta, profitabilnosti i pokazateljima korišćenja resursa.


Efikasno vodite magacin

Optimizujte svoje objekte za skladištenje tako što ćete podesiti regale i zone u Business Central tako da odražavaju raspored vašeg skladišta i njegovih regala i polica.

Pojednostavite prijem i skladištenje koristeći predložak za utvrđivanje najboljeg položaja stavki na osnovu tipa, veličine i kapaciteta regala.

Dobijte preporuke o tome gde treba premestiti stavke kako biste optimizovali prostor i proces izdvajanja. Ubrzajte isporuke i smanjite trenja prouzrokovanih stalnim premeštanjima.

Koristite podatke u realnom vremenu zonu, regal i količinu svake stavke kako biste bolje ispunili porudžbine klijenata.


Postignite optimalni nivo produktivnosti

Proizvodite u okviru vaših ograničenja snabdevanja i kapaciteta. Primenjujte proces proizvodnje prema planu, čak i u agilnim i komplikovanim okruženjima.

Navedite listu artikala za prodaju, sirovina, podsklopova ili resursa kao sastavnice koja obuhvataju gotovi proizvod ili komplet.

Koristite naloge za sklapanje da biste dopunili artikle na zalihama. Beležite posebne zahteve klijenata u sastavnici i koristite ih direktno iz stavke ponude za prodaju i ulazne porudžbine u procesima od sklapanja do porudžbine.

Koristite naloge za proizvodnju  za složenije procese. Registrujte potrošnju i gotov proizvod, i upravljajte sa više sastavnica i trasa. Sravnjujte škart i odstupanja u potrošnji i gotovim proizvodima.

*Zahteva licencu za Microsoft Dynamics 365 Business Central Premium.


Ispunite obećanja za usluge

Steknite sveobuhvatni pregled vaših servisnih zadataka i obima posla kako biste efikasno dodeljivali osoblje radnim nalozima. Vodite evidenciju o ugovorima o usluzi kako biste isporučili pouzdanu uslugu svojim klijentima.

Obezbedite glatku tranziciju od prodaje do postprodaje automatskim registrovanjem isporučene robe kao artikala za servis. Čuvajte potrebne detalje na jednom mestu za optimalnu uslugu.

Upravljajte problemima nakon prodaje, bilo da su to podešavanja koja zahtevaju kompletnu zamenu ili jednostavnu popravku.

Pratite detalje o popravci, uključujući korišćene artikle za servis, rezervne delove i troškove rada, u jednom nalogu za servis. Povećajte odanost klijenata pružanjem rezervne opreme klijentima dok je njihova oprema na popravci.

*Zahteva licencu za Microsoft Dynamics 365 Business Central Premium.

Napravljeno da bude prilagođeno vašim potrebama

Pružajući duboke i široke funkcionalnosti u raznim delatnostima, Business Central je sveobuhvatna, prilagodljiva platforma za poboljšanje produktivnosti. Naš globalni ekosistem partnera pruža dodatna poslovna rešenja prilagođena određenim delatnostima.

Posetite Microsoft AppSource tržište da biste pronašli na stotine aplikacija i paketa za implementaciju koji isporučuju bogata rešenja za razne delatnosti. bez obzira na vašu specijalnost, Business Central vam pomaže u podsticanju poslovanja. Ovo su samo neke od dostupnih aplikacija.

ChargeLogic Payments

Autor: ChargeLogic, LLC

Dynamics 365 for Financials

PCI-validated credit card processing software for all your sales channels.

Warehouse Insight WMS

Autor: Insight Works

Dynamics 365 for Financials

Improve warehouse accuracy and boost efficiency with mobile device and barcode integration.

LS Express

Autor: LS Retail

Dynamics 365 for Financials

Retail POS for AU, AT, BE, DK, DE, IS, NZ, NL, ES, CH, GB, ZA, AE, FR, SG and SE.

Visual Jobs Scheduler

Autor: NETRONIC Software GmbH

Dynamics 365 for Financials

Ease your project and resource planning with an interactive Gantt planning board

Preduzmite sledeći korak