Pređite na glavni sadržaj

Istražite mogućnosti sistema Dynamics 365 Business Central

Povećajte finansijsku vidljivost

Donosite utemeljene odluke pomoću povezanih podataka za računovodstvo, prodaju, kupovinu, inventar i transakcije klijenata.

Skicirajte finansijske performanse u realnom vremenu pomoću ugrađenih Power BI kontrolnih tabli. Identifikujte obrasce i trendove i steknite nove uvide pomoću detaljne analize i neograničenih dimenzija.

Ubrzajte finansijsko zaključivanje posla i izveštavanje i održite usaglašenost pomoću brzih, preciznih i pojednostavljenih potraživanja i dugovanja.

Poboljšajte tačnost prognoza pomoću sveobuhvatnog modelovanja i analize podataka. Prilagodite i delite izveštaje pomoću besprekorne Excel integracije.


Optimizujte lanac snabdevanja

Predvidite optimalno vreme dopunjavanja zaliha pomoću ugrađenog obaveštavanja. Pomoću prognoza prodaje i očekivane potrošnje zaliha automatski kreirajte porudžbenice.

Steknite celovit uvid u zalihe radi pravovremenog ispunjenja porudžbina. Pratite svaku transakciju stavki i njihovo kretanje tako što ćete uspostaviti grupe na osnovu rasporeda u skladištu i dimenzija skladišnih jedinica.

Izračunajte i optimizujte kapacitet i resurse proizvodnje da biste poboljšali proizvodne rasporede i izašli u susret zahtevima klijenata.

Održavajte pravu količinu zaliha tako što ćete automatski proračunavati nivoe zaliha, vreme realizacije i tačke promene redosleda. Kada traženih artikala nema, automatski predlažite zamene.


Povećajte prodaju i poboljšajte uslugu

Dajte prioritet potencijalnim prodajama na osnovu potencijala za ostvarivanje prihoda. Pratite sve interakcije sa klijentima i dobijajte uputstva o najboljoj prodaji skupih proizvoda, prodaji srodnih proizvoda i mogućnostima za obnavljanje kroz ciklus prodaje.

Ubrzajte prodajni proces od ponude do naplate. Brzo reagujte u slučaju interesovanja za prodaju, upravljajte zahtevima za usluge i obrađujte uplate – sve iz programa Outlook.

Ostvarite sveobuhvatni pregled servisnih zadataka, radnih opterećenja i veština zaposlenih da biste efikasno dodeljivali resurse i olakšali rešavanje predmeta.


Isporučujte projekte na vreme i u okviru budžeta

Kreirajte i pratite projekte klijenata i upravljajte njima koristeći vremenske rasporede zajedno sa naprednim određivanjem cena poslova i mogućnostima izveštavanja. Uspostavite, menjajte i kontrolišite budžete da biste obezbedili profitabilnost projekata.

Upravljajte nivoima resursa planiranjem kapaciteta i prodaje. Pratite fakturisanje klijenata u odnosu na planirane troškove za porudžbine i ponude.

Donosite efikasne odluke pomoću uvida u realnom vremenu o statusu projekta, profitabilnosti i pokazateljima korišćenja resursa.


Zaštitite podatke i podržite usklađenost sa GDPR uredbom

Poštujte pravo klijenata na privatnost i podesite preduzeće tako da bude u skladu sa Opštom uredbom o zaštiti podataka (GDPR). Dozvoljavajte i ograničavajte pristup ličnim podacima na više nivoa i primenjujte dnevnike nadzora da biste obezbedili sigurnost i odgovornost.

Na svojim sistemima bezbedno upravljajte podacima, skladištite ih i prenosite štiteći ih od neovlašćenog pristupa pomoću automatskog šifrovanja u Microsoft centrima podataka.


Upravljajte poslovanjem na svakom mestu

Obezbedite isto korisničko iskustvo bez obzira na vid primene – u oblaku, lokalno ili kombinacija tih mogućnosti.

Nosite svoje poslovanje sa sobom pomoću doslednog, intuitivnog iskustva na Windows, Android ili IOS uređajima za mobilni pristup sistemu Business Central.

Istražite rešenja sa dodacima u usluzi AppSource

Proširite mogućnosti sistema Business Central da biste zadovoljili jedinstvene potrebe poslovnog procesa ili industrijske potrebe pomoću unapred napravljenih rešenja kompanije Microsoft i njenih partnera.

Croatian, Serbian and Slovenian Localization

Autor: Adacta d.o.o.

Dynamics 365 for Financials

Helps you to be compliant with regulatory requirements for Croatia, Serbia and Slovenia.

Localization for Serbia

Autor: Loc Consortium for Serbia, Croatia and Slovenia

Dynamics 365 for Financials

Adriatic localization is compliant with local laws and regulations for Serbia.

Preduzmite sledeći korak