Pređite na glavni sadržaj

Izgradite svoje poslovanje

Proširite ponudu rešenja, obezbedite veću vrednost klijentima i razvijte poslovne mogućnosti koristeći Dynamics 365 Business Central.

Vaši prvi koraci kao prodavac

Izgradite svoje preduzeće na usluzi Dynamics 365 Business Central. Pridružite se Microsoft Partner Network i prijavite za Dobavljač rešenja u oblaku (CSP) program.

Brže uvodite inovacije

Kreirajte rešenja na pouzdanoj, vodećoj platformi koristeći sveobuhvatne mogućnosti tehnologije.

Dosegnite više klijenata

Proširite bazu klijenata, generišite nove poslove i povećajte prihod.

Unapredite poslovanje

Ostvarite pristup novim uslugama u oblaku, mogućnostima i tržištima.

Poslušajte šta zajednica kaže

Pogledajte kako naša zajednica partnera koristi Business Central alatke za proširenje, primenu i testiranje novih aplikacija.

Razvijajte dodatke ili ugrađena rešenja

Koristite svoje dobro poznavanje delatnosti da razvijete, primenite i testirate aplikacije na modernoj platformi sa bogatom funkcionalnošću i razvojnim alatkama koje su lake za korišćenje. Razvijajte aplikacije koje su usklađene sa regulatornim mogućnostima i proširite svoje rešenja koristeći Dynamics 365 aplikacije, Power Apps i Power Automate da biste klijentima pružili veću relevantnost i raznovrsnost.


Proširite aplikacije i pružajte konsultantske usluge

Steknite vlasništvo nad sveobuhvatnim životnim ciklusom klijenta tako što ćete koristiti direktno obezbeđivanje, naplatu i podršku Microsoft usluga u oblaku. Prodajte Business Central i pružite svojim klijentima dodatnu vrednost tako što ćete lako proširiti funkcije kao što su isplata zarade, bankarstvo i e-trgovina pomoću robustnih API-ja i Connect Apps. Promovišite i podstaknite potražnju za paketima rešenja i konsultantskim uslugama u usluzi AppSource – centralnom mestu za korisnike sistema Office 365, Dynamics 365 i Power BI.

Budite inovativni uz uslugu Microsoft Business Applications

Programeri: Koristite naše moderne alatke za razvoj i zaronite u našu zajednicu partnera kako biste proširili Business Central funkcionalnost. Dobavljači internet usluga: povežite svoju ponudu sa uslugom Business Central uz malo ili nimalo programiranja. Koristite Microsoft AppSource da biste povećali doseg, mogućnost otkrivanja i korišćenje vaših aplikacija.

Preduzmite sledeći korak