Pređite na glavni sadržaj

Izgradite svoje poslovanje

Proširite ponudu rešenja, obezbedite veću vrednost klijentima i razvijte poslovne mogućnosti koristeći Dynamics 365 Business Central.

Otkrijte šta možete da uradite sa programom dobavljača rešenja za oblak

Brže uvodite inovacije

Kreirajte rešenja na pouzdanoj, vodećoj platformi koristeći sveobuhvatne mogućnosti tehnologije.

Dosegnite više klijenata

Proširite bazu klijenata, generišite nove poslove i povećajte prihod.

Unapredite poslovanje

Ostvarite pristup novim uslugama u oblaku, mogućnostima i tržištima.

Poslušajte šta zajednica kaže

Pogledajte kako naša zajednica partnera koristi Business Central alatke za proširenje, primenu i testiranje novih aplikacija.

Razvijajte dodatke ili ugrađena rešenja

Koristite svoje dobro poznavanje delatnosti da razvijete, primenite i testirate aplikacije na modernoj platformi sa bogatom funkcionalnošću i razvojnim alatkama koje su lake za korišćenje. Razvijajte aplikacije koje su usklađene sa regulatornim mogućnostima i proširite svoje rešenja koristeći Dynamics 365 aplikacije, Power Apps i Power Automate da biste klijentima pružili veću relevantnost i raznovrsnost.


Proširite aplikacije i pružajte konsultantske usluge

Steknite vlasništvo nad sveobuhvatnim životnim ciklusom klijenta tako što ćete koristiti direktno obezbeđivanje, naplatu i podršku Microsoft usluga u oblaku. Prodajte Business Central i pružite svojim klijentima dodatnu vrednost tako što ćete lako proširiti funkcije kao što su isplata zarade, bankarstvo i e-trgovina pomoću robustnih API-ja i Connect Apps. Promovišite i podstaknite potražnju za paketima rešenja i konsultantskim uslugama u usluzi AppSource – centralnom mestu za korisnike sistema Office 365, Dynamics 365 i Power BI.

Preduzmite sledeći korak